sâmbătă, 23 martie 2013

Produse din stup

Mierea este o substanta zaharoasa produsa de  albine prin colectarea nectarului floral si extrafloral sau a altui suc dulce luat de pe plantele vii. Acest nectar sau suc este prelucrat in gusa albinelor cu ajutorul unei diastaze denumita invertina si este depus in faguri unde, procesul de transformare in miere continua, mierea ca produs natural aflindu-se intr-o stare de permanenta evolutie. Mierea este un aliment viu, usor de digerat, cuprinde un amestec de fructoza si glucoza care, se asimileaza usor in organism, este un produs energetic de prim rang, este un medicament natural avind  un spectru larg de actiune in  diverse boli ale omului modern constituind in acelasi timp o ratie alimentara echilibrata,  fara sa impovareze digestia.
Mai multe amanunte despre miere aflati la adresa 
http://www.mieresabadus.ro/


Polenul adunat de albine pentru hrana puietului care le asigura perpetuarea, contine 20 de aminoacizi.  Are un continut sarac in sodiu, bogat in magneziu si potasiu, este un ajutor pretios in tratamentul afectiunilor cardiovasculare si, prin bogatia lui in iod poate fi folosit in prevenirea gusii endemice.
Propolisul este folosit de albine in scopuri sanitare el avind proprietati bactericide si bacteriostatice datorita substantelor pe care le contine. Adunat de albine de pe mugurii de arbori si de pe unele plante ierboase asigura o igiena desavirsita in interiorul stupului . O combinatie de miere, polen si tinctura de propolis asigura un produs de exceptie , un energizant 100% natural. Despre acest produs cititi mai multe la 
Energizant 100% Natural cu rezultate in 7 zile 

Catina ( Hippophae rhamnoides) este un arbust tufos, creste in pilcuri sau tufarisuri intinse, pe nisipuri si pietrisuri, pe prundisuri, de-a lungul riurilor, islazuri, coaste pietroase, stinci etc. In Romania planta creste natural si are un continut de principii active de exceptie, poate cel mai bogat din lume. Fructele de catina constituie o sursa bogata de vitamina A, vitamina E, mari cantitati de vitamina C , vitaminele B1, B2, K si P, carotenoizi si flavonoizi, microelemente, acizi grasi esentiali si fitosteroli. O combinatie de miere si catina asigura un sirop de calitate cu multe beneficii pentru sanatatea noastra . Despre acest sirop cititi mai multe la adresa 
Sirop din catina si VITAMINA TINERETIICu acest articol ma inscriu la 
concursul cu premii in valoare de 766 lei organizat de mieresabadus.ro


Va indemn si pe voi sa va inscrieti in concurs !

7 comentarii:

 1. Multa bafta la concurs, Geta! Cel mai mult ma tenteaza siropul de catina :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sa fie ! si pe mine ma tenteaza, sunt tare curioasa de gustul lui.

   Ștergere
 2. Succes la concurs! Am postat si eu .Sunt premii super!
  Geta, te invit pe blogul meu sa-ti ridici premiul transmisibil ,pe care ti l-am daruit .Pupici!

  RăspundețiȘtergere
 3. Va multumesc pt participarea la concurs si va rog sa-mi spuneti care sunt conditiile pt un banner pe acest blog.
  Astept un raspuns la e-mail office@mieresabadus.ro.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Despre ce banner vorbiti ? m-am uitat pe blogul dvs. si n-am vazut nici un banner ! Am adaugat blogul dvs. in lista mea de bloguri fara "conditii", e bine?

   Ștergere
  2. Multumim pt initiativa.
   Spuneti-mi conditiile si bannerul il trimit printr-un cod HTML :)

   Ștergere
  3. "Conditiile" sunt : bannerul dvs. sa fie mic si sa nu aiba lumini intermitente care incetinesc derularea blogului.

   Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...