1 piept de pui fără os, 1 ceapă, 2 ardei capia, 4 ciuperci proaspete,
2 dovlecei, 1 lingură zeamă de lămîie,
2 linguriţe condiment din legume uscate,
4 căţei de usturoi, 3-4 linguri ulei, o legătură mărar.
Carnea şi legumele se spală şi se porţionează.
Ciupercile se stropesc cu zeamă de lămîie ca să nu se înegrească .
Pieptul de pui se căleşte 15 minute
în ulei şi puţină apă cu ceapa şi ardeii.
Se adaugă dovleceii, ciupercile, condimentul şi 1/2 pahar de apă şi se fierbe cu capac la foc mic aproximativ 20 minute. Spre sfîrşit se adaugă usturoiul tăiat feliuţe subţiri şi mărarul tocat.
heyyy, eu am azi dovlecei cu pui, dar fara ciuperci :)
RăspundețiȘtergereCe coincidenta, e buna si fara ciuperci !
ȘtergereImi plac tare mult retele prezentate de tine. Sunt cam in stilul meu.
RăspundețiȘtergereSi se prepara repede!
O seara frumoasa !
Mulţumesc frumos Suzana, aşa îmi plac şi mie reţetele, să fie rapid de preparat !
Ștergere