Ieri am făcut salata de dovlecei care există
în meniul nostru de mai multi ani.
în meniul nostru de mai multi ani.
Reţeta originală am luat-o din revista Cărticica Practic(ă)
şi e cu dovlecei fierţi apoi lăsaţi la scurs.
În timp, am îmbogăţit reţeta adăugând ouă şi cuşcuş.
1 dovlecel, 1 ardei gras roşu, 4 - 5 ouă de prepeliţă
2 linguri de cuşcuş , 1 căţel de usturoi zdrobit ,
ulei de măsline, oţet de mere şi sare.
Am fript rapid în cratiţa mea zepter dovleceii
şi ardeiul gras apoi l-am curăţat.
Între timp am fiert ouăle şi cuşcuşul.
Am aranjat totul pe un platou şi în momentul servirii
am asezonat bine cu ulei de măsline, usturoi, oţet de mere, sare.
O salată gustoasă, sănătoasă şi săţioasă !
Se poate mânca la orice oră din zi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu