duminică, 10 octombrie 2010

Premiu virtual

Am primit acest premiu cu mare bucurie de la Alinuta
Ii multumesc foarte mult pentru aprecieri si o pup.
Acum, sa va spun si eu zece lucruri care imi plac !
Imi place mirosul de trandafiri.
Imi place sa maninc cartofi prajiti cu friptura la gratar.
Imi place incaltamintea eleganta si comoda chiar daca nu este la moda.
Imi place sa spal rufe.
Imi place sa maninc ciocolata amara.
Imi place sa tricotez.
Imi place aerul curat.
Imi place sa citesc la veioza seara cind ma bag in pat.
Imi place sa beau cafea.
Imi place cind ploua.
Lista mea catre cine pleaca premiul virtual
1. Beatrice

11 comentarii:

  1. Draga Geta,fiindca nu te-a felicitat nimeni pentru premiul vitual, o fac eu.Deci...muuuulte felicitari si la cat mai multe premiiii.Daca o sa fie prea multe si nu le poti duce,te ajut eu.Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult Beatrice ! Uite ca mi-ai intins o mina de ajutor si pentru ca mi-a placut continutul blogului tau esti prima pe lista mea careia ii transmit acest premiu cu toata dragostea. Te pup si eu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu iti multumesc si ma simt onorata.Sper sa-ti placa sincer, nu din complezenta si mai sper sa te reintorci cu drag in coltisorul meu.O seara linistita.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eeeeeh ia uite ce fata permianta :). Felicitari Geta. Acum am facut si eu blogroll pe herbine si cand am vazut prajiturica am si zbughit-o sa vad ce si cum :))
    Te pup :-*

    RăspundețiȘtergere
  5. Beatrice,afirmatia n-am facut-o de complezenta chiar imi place continutul blogului tau. Chiar ieri m-am servit din prajiturica cu prune de pe blogul tau si am baut si cafeluta din cescuta aceea minunata, multumesc pentru tratatie ! Am vrut sa-ti las un comentariu acolo dar am vazut ca nu ti-ai activat casuta de comentarii, de ce ?

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc, Amy, am vazut ca ti-ai facut blogroll pe Herbine, imi pare bine ca m-ai inclus si pe mine in el. Te pup si eu !

    RăspundețiȘtergere
  7. Draga Geta,casuta este activata doar ca trebuie sa dai clik pe titlu,iti afiseaza din nou pagina si la subsol sunt comentariile.Habar n-am de ce asa,m-am uitat si tot uitat dar nu e altfel.Acum sunt blonda.Tu mi-ai dat premiul,dar cum il primesc?Cu mainile amandoua si la usa?Asa vreau.Te superi?Te pup dulce si astept indicatii.

    RăspundețiȘtergere
  8. Beatrice, nu stiu ce se intimpla,de doua zile Internet Explorer nu-mi da voie sa intru pe blogul tau !

    RăspundețiȘtergere
  9. Am reusit Geta,dar ma uimeste ce spui pentru ca am vizitatori.Chiar nu inteleg.Mai incearca si sa-mi zici daca tot asa patesti.Dar ce-ti zice?Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi zice asa : Internet Explorer cannot open the Internet site ://coltpestritKabea.blogspot.com
    Am incercat de multe ori, nu vrea deloc !

    RăspundețiȘtergere
  11. Chiar nu-mi explic.Daca vrei sa ma gasesti usor,baga adresa la lista de bloguri sau da search pe web si scrie KaBea si ar trebui sa apara pe prima pag.Am incercat eu.Nu stiu pe cine ,dar o sa intreb sa vad care e problema.Te pup.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...