joi, 20 ianuarie 2011

Elena Pagu - un exemplu de viaţă



După ce a ieşit la pensie, la vârsta de 56 de ani, s-a gândit că ar fi bine să nu stea degeaba şi, încurajată de soţul dumneaei, fost sportiv de performanţă s-a alăturat grupului de atleţi veterani.

Pe doamna Elena Pagu şi pe soţul dumneaei i-am cunoscut 
acum patru ani în casa unor prieteni foarte dragi.

Plină de viaţă, tot timpul cu zâmbetul pe buze ne-a povestit cum a ajuns campioană mondială, ne-a recitat poezii cu o intonaţie de actor consacrat şi ne-a mai spus că a început să facă terapie cu ardei iute pentru ceva probleme de sănatate pe care speră să le rezolve fără tratament alopat şi anume, în fiecare dimineaţă în loc de cafea bea o cană cu apă în care  pune la macerat peste noapte un ardei foarte iute tăiat mărunt.

De curând  am citit un interviu apărut în revista sănatatea de azi nr. 2 febr. 2011 şi am aflat că, terapia cu ardei iute a dat rezultate excepţionale şi tot din revistă vă redau mai jos titlurile sportive obţinute de-a lungul timpului.


 Elena  Pagu
Campioană mondială la marş  pentru atleţi veterani - de şase ori
Vicecampioană - de două ori
Campioană europeană - de două ori

Fotografiile fac parte din arhiva mea personala - mai 2007


7 comentarii:

  1. Pare o doamna joviala si este frumoasa la varsta dumneaei.Este un exemplu de urmat.Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Beatrice, asa e cum zici. Fotografiile sunt din luna mai 2007 cind doamna Elena Pagu avea 79 de ani ! Te pup si eu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Uau!!! ma face sa-mi fie rusine ca nu sunt mai activa. Se vede din poza ca e tare simpatica.

    RăspundețiȘtergere
  4. respect pentru aceasta doamna! una din putinele care nu isi numara pasii

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce inseamna sa doresti viata adica sa traiesti echilibrat!Foarte frumos!Getuta aminteai aici ca doamna Elena iesit la pensie la varsta de 56 ani, dar noi cand iesim la 67 cum vor astia mai ne arde oare de viasta sau mai bine zis mai suntem in stare sa traim!?

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Corina, ai dreptate ! o femeie care are servici si munceste si acasa pentru familie, la 67 de ani e gata obosita de viata, exceptie fac doar familiile care isi permit sa plateasca o firma sau o femeie care sa le faca curatenie, cumparaturi, mincare, spalat etc.

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna! Ma poti ajuta, te rog, cu un contact al doamnei Elena Pagu? Vreau sa fac o filmare cu dumneaei pentru emisiunea de sanatate de care ma ocup la Digi24. Ma poti contacta, te rog, pe mailul meu si apoi vorbim (nu am gasit mailul tau pe blog, de asta ti-am scris comentariu). Multumesc!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...