miercuri, 28 august 2013

Săpun cu lapte şi miere


Am mai făcut un săpun cu miere, de data aceasta am pus o miere îmbogaţită cu extract total de polen si lăptisor de matcă.


 Ingrediente : uleiuri de cocos, măsline pomace, palmier, soia, ricin, shea, în partea albă am pus  lapte 10% grăsime, l-am parfumat cu  uleiuri esenţiale de litsea cubeba, ylang-ylang, lemongras.


Săpunurile cu miere sunt deosebite, catifelează şi hidratează pielea !


12 comentarii:

  1. Un sapun tare bogat, Geta! Inca nu am incercat o astfel de miere imbogatita cu polen si laptisor de matca in sapun, cred ca efectul este deosebit!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, Natalia, imi place ca pielea ramine foarte hidratata.

      Ștergere
  2. Ce bunatate ai facut aici !Pupici multi !

    RăspundețiȘtergere
  3. O, ce frumos arata, imi place mult cum ai combinat straturile. Iar laptele cu 10 % grasime trebuie sa ii dea o finete extraordinara !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca-ti place Iulia, e foarte fin si bun, deja il folosesc si-mi place mult.

      Ștergere
  4. Foarte interesant! O sa incerc sa fac si eu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E minunat, catifeleaza, hidrateaza pielea si da o stare de bine, culoarea aceea de caramel data de amestecul miere si extract de polen incinta ochiul iar mirosul dat de compozitia mierii si uleiurile esentiale gidila narile. Succes la manufacturat.

      Ștergere
  5. Daca adaugati in acest sapun si tinctura de propolis, se poate si mari pretul, deoarece diferenta o sa fie mare fata de celelalte sapunuri.
    Cand il faceti, primele 5 le cumpar eu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Desigur, un sapun cu multe ingrediente apicole este un adevarat rasfat pentru pielea corpului, mai am in plan sapunuri cu miere, multumesc pentru idee ! Dvs. aveti materia prima 100% naturala, ati putea sa va manufacturati singur sapunurile, in 2-3 ore faceti citeva Kg. de sapun, diverse combinatii, va ajunge cel putin un an pentru consumul familiei.

      Ștergere
  6. Imi place sa citesc despre cosmetice manufacturate, cu retete deosebite, asa cum faci tu. Sunt in studiu ..pe Internet, pentru tehnologie si retete.As vrea sa incerc si eu cate ceva.Arata super! Pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Angi, sa incerci neaparat, la cit esti tu de inventiva sunt sigura ca o sa-ti iasa din miini cosmetice minunate ! Pupici !

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...