joi, 1 octombrie 2015

Pui cu dovlecei şi ciuperci



1 piept de pui fără os, 1 ceapă, 2 ardei capia, 4 ciuperci proaspete, 
2 dovlecei, 1 lingură zeamă de lămîie, 
2 linguriţe condiment din legume uscate, 
4 căţei de usturoi, 3-4 linguri ulei, o legătură mărar.

Carnea şi legumele se spală şi se porţionează. 
Ciupercile se stropesc cu zeamă de lămîie ca să nu se înegrească .

Pieptul de pui se căleşte 15  minute 
în ulei şi puţină apă cu ceapa şi ardeii. 


Se adaugă dovleceii, ciupercile, condimentul şi 1/2 pahar de apă şi se fierbe  cu capac la foc mic aproximativ 20 minute. Spre sfîrşit se adaugă usturoiul tăiat feliuţe subţiri şi mărarul tocat.





4 comentarii:

  1. heyyy, eu am azi dovlecei cu pui, dar fara ciuperci :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi plac tare mult retele prezentate de tine. Sunt cam in stilul meu.
    Si se prepara repede!
    O seara frumoasa !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc frumos Suzana, aşa îmi plac şi mie reţetele, să fie rapid de preparat !

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...