vineri, 18 noiembrie 2011

Sendviş cu măr

Toamna şi iarna când frigul ne dă târcoale, e indicat ca hrana noastră să fie caldă şi consistentă. Dimineaţa la micul dejun sau după-amiaza la o gustare sunt minunate 
nişte sendvişuri calde, gustoase şi hrănitoare.
Pentru două sendvişuri e nevoie de :
patru felii de pâine albă, neagră, cu seminţe ( de care vă place) două felii de şuncă, două felii de caşcaval, un măr  acrişor, puţin unt.


Se ung feliile de pâine cu unt. Se curaţă mărul de coajă, 
se scoate căsuţa de seminţe şi se taie în rondele.


Pe două felii de pâine se aşează în straturi cîte o  felie de şuncă, 
una de măr, una de caşcaval apoi încă o felie de măr 
şi se acoperă cu feliile de pâine rămase. 
Sendvişurile formate se pun la copt în aparatul special.


 Un ceai de soc cu lamâie lângă acest sendviş,  
aduce un plus de vitamina C care ne fereşte de răceli.



6 comentarii:

  1. chiar nu m-am gandit niciodata la asta...folosesc marul numai in salata , dar e interesnt !

    RăspundețiȘtergere
  2. @Coco, sa stii ca e foarte bun, marul dulce acrisor se imbina perfect cu sunca si cascaval, bineinteles poti folosi doar cascaval cu mar sau numai sunca cu mar.Iti multumesc pentru vizita.

    RăspundețiȘtergere
  3. O sa incerc si eu sendvisurile aste si cu mar.Niciodata nu am facut aceasta combinatie!
    Hmmm...si cu ceai, o bunatate!
    Sa ai sanatate trupeasca si sufleteasca!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Corina, e foarte gustoasa combinatia, eu prepar mai des cascaval cu mar deoarece acestea doua le am permanent in casa, sunca mai rar, s-au dus vremurile cind mincam sunca de Praga de o calitate exceptionala ! multumesc la fel de urari.

    RăspundețiȘtergere
  5. Geta, te asteapta o leapsa la mine pe blog :)

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Sakura, am vazut, o sa imi fac timp sa postez.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...