vineri, 13 aprilie 2012

Drob de pui cu ciuperci

Un drob de pui cu ciuperci înlocuieşte cu succes 
unul tradiţional din carne de miel 
pentru persoanele care nu suportă această carne 
din diverse motive.

Ingrediente :
1 piept de pui
500 g ficăţei de pui
500 g pipote şi inimi de pui
8 - 10 ciuperci proaspete potrivit de mari
8 ouă
3 legături ceapă verde
2 legături usturoi verde
câte o legătură mărar şi pătrunjel tocate mărunt
sare şi piper după gust

Carnea am spălat-o şi am fiert-o pe fiecare în vas separat, ciupercile le-am curăţat şi spălat. Toate se pun cînd apa din vase clocoteşte ca să ramână gustul în carne nu în apă.Când toate sunt fierte se scurg de apă şi se taie cubuleţe iar ciupercile felii.

 

Am adăugat ceapa şi usturoiul spălate 
şi tăiate feliuţe subţiri, verdeaţa. 
Am pus şi 6 ouă bătute ca pentru omletă, sare şi piper după gust. 
Am uns tăvile cu ulei şi le-am pudrat cu faină apoi, 
am turnat compoziţia.


Deasupra compoziţiei am pus în fiecare tavă câte un ou bătut . 
Am dat la cuptorul fierbinte până compoziţia s-a închegat bine.


După ce se răceşte se scoate din tavă şi se taie felii. 
E tare bun, pofta buna !


6 comentarii:

  1. Wow, si drobul arata foarte bine!
    Paste fericit!

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata foarte bun si usor de facut, eu lam primit de gata arata exact ca al tau yamii, imi place mult ce culoare rosu frumos ai vopsit ouale....
    pupici si numai bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, Cristina,e usor de preparat, ciupercile ii da un gust nemaipomenit, eu il fac si cu alte ocazii nu doar de Paste ! Te pup si eu !

      Ștergere
  3. Uau, ce bine arata!Imi faci pofta.........
    Gabi

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc, Gabi, ia si serveste !

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...